Header image

Elly en Rikkert zingen voor volwassenen in Dorpskerk Ruurlo

RUURLO – Elly & Rikkert Zuiderveld zijn bij veel mensen bekend door hun kinderliedjes. Generaties zijn er mee opgegroeid. Soms wordt wel eens uit het oog verloren dat zij daarnaast ook al hun leven lang liedjes maken en optreden voor ‘grote mensen’. Dat komen zij ook doen op 29 september in de Dorpskerk in Ruurlo.

Tijdens deze concerten (geschikt vanaf 12 jaar) spelen Elly & Rikkert een keuze uit hun liedjes van de afgelopen 50 jaar, van hun eerste beginjaren tot nu toe. In Ruurlo zingen zij hun beste liedjes, zoals die van hun laatste cd’s: Rikkert’s ‘Solo’, Elly’s ‘Circusprinses’, en ‘In het voorbijgaan’. Van vrolijk en uitbundig tot verstild poëtisch, luisterliedjes met een boodschap  en cabarateske intermezzo’s: momenten om te overdenken en pittige maatschappijkritiek. Iedereen die zo’n concert meemaakt is na afloop enthousiast, ontroerd of uitgedaagd. Het duo zing tekstueel hoogstaande liedjes, maar ook muzikaal valt er een hoop te genieten, mede dankzij twee klasse-muzikanten: Jan Borger op keyboards en accordeon, en Dick Le Mair op percussie-instrumenten.

Kaarten kosten 5 Euro en zijn alleen online verkrijgbaar via www.zingenindekerk.nl/gospel/avondconcert-elly-rikkert-in-ruurlo.

Meer informatie over het concert en andere activiteiten in de Dorpskerk Openingsweken van 19 september tot 11 oktober staat op www.pknruurlobarchem.nl

 

 

Foto: Elly & Rikkert geven concert op 29 september in de Dorpskerk in RuurloAnder nieuws