Header image

Vader (Stichting) Semmy opent 6e NINA-run bij AV-Archeus

WINTERSWIJK - Elk jaar proberen de mensen achter NINA-run er een bijzondere happening te maken. Samen met de trouwe sponsoren willen ze dit jaar de sfeer van de voorgaande edities verspreiden over het terrein van AV Archeus. Daar hebben ze u als deelnemer of als toeschouwer hard voor nodig! Let wel even op, want de locatie en de starttijden zijn veranderd!

 

Voor de opening komt John Emmerik, de vader van Semmy. Stichting Semmy is de landelijke stichting die geld inzamelt voor kinderen met hersenstamtumoren. John Emmerik is regelmatig te zien op tv als er aandacht gegeven wordt aan deze vreselijke ziekte. Zo ook afgelopen december toen de 6 jarige Tijn met zijn nagellakactie heel Nederland ontroerde. Al het geld dat zij dankzij uw steun inzamelen gaat naar Stichting Semmy. 

 

Omdat de actie van Tijn “Lak aan hersenstamtumoren” zo’n geweldige actie was, hebben ze tijdens deze NINA-run een speciale nagellakkraam waar iedereen die dat wil zijn nagels kan laten lakken. Daarnaast maakt iedereen die voor deze 6e NINA-run een sponsorformulier inlevert, kans op één van de fantastische prijzen die beschikbaar zijn gesteld. 

 

Het is leuk om mensen die iets extra’s hebben gedaan een kans op een prijs te geven als dank voor hun tijd en energie. Wil jij dit ook? Zorg dan dat jouw sponsorformulier en je contanten voor 12.00 uur ingeleverd zijn bij de speciale sponsorformulierenkraam. De trekking vindt plaats om 12.10 uur door de notaris.

 

Naast alle sponsoren zijn er op 9 april veel vrijwilligers, bedrijven en particulieren die hun diensten, materialen of terrein ter beschikking stellen. Het is fantastisch om te merken dat ook dit jaar weer zoveel mensen hun medewerking verlenen om deze run tot een succes te maken! Met nog een krappe week te gaan voor de 6e NINA-run op 9 april hebben zich ook dit jaar al veel hardlopers en wandelaars ingeschreven bij de voorinschrijving, maar er kunnen er nog heel veel bij!

 

De NINA-run bestaat uit 4 onderdelen die allen starten bij AV-Archeus aan de Vredenseweg 134b in Winterswijk:

11.15 uur: opening door John Emmerik
11.30 uur: start 1 km kidsrun
11.50 uur: start 2 km kidsrun
12.20 uur: start 5 km run
12.30 uur: start 5 km wandelen

 

De opbrengst van de run komt volledig ten goede aan de onderzoeken naar hersenstamtumoren bij kinderen in het VUmc-Amsterdam.

 

Wil jij er ook bij zijn? Individueel of met je team, vriendengroep, familie, buurt of collega’s? Voor meer info over de run of de stichting, maar ook voor aanmelden voor de run of downloaden van een sponsorformulier, kijk op www.stichtingnina.nl. Je bent van harte welkom!Ander nieuws