Header image

Verken de Achterhoek met je smartphone

GROENLO - Interessante anekdotes, filmpjes, foto’s en leuke tips over de Achterhoek voor onderweg maken de fiets- en wandelroutes met je smartphone tot een belevenis. Historische bezienswaardigheden komen tot leven én de natuur heel dichtbij.

De routes zijn voorzien van navigatie en onderweg word je geattendeerd op leuke karakteristieke horeca- en logeeradresjes in de buurt waar je de Achterhoekse gastvrijheid kunt ervaren. Spannende, avontuurlijke routes brengen je op een interactieve manier de legenden en geschiedenis van de regio bij.

Tijdens City of Taste op zaterdag 8 april van 19.30-22.00 uur kun je bij VVV Groenlo onder het genot van een glas wijn uitleg krijgen over de digitale fiets- en wandelroutes van AbelLife. Er staat een i-pad voor je klaar zodat je kunt zien hoe zoiets gaat. De eerste 50 bezoekers ontvangen een routeboekje t.w.v. € 2,70 met drie bijzondere cultuurhistorische routes!

Bij de VVV zijn de toegangskaarten voor City of Taste verkrijgbaar. Een toegangskaart in de voorverkoop kost € 12,50. Deze toegangskaart is op 8 april vanaf 18.30 uur bij BS22 in te wisselen voor een wijnglas met daarbij een plattegrond waarop alle deelnemers staan vermeld.

Voor meer informatie: 0544-461247 / info@vvvgroenlo.nl / www.vvvoostgelre.nl .Je kunt VVV Oost Gelre ook vinden op Facebook: www.facebook.com/vvvoostgelregroenlolichtenvoorde. Open van maandag t/m vrijdag 9.30-17.00 uur en zaterdag 9.30-16.00 uur.Ander nieuws