Header image

Reinier van den Berg komt naar Vragender

VRAGENDER - Op uitnodiging van Vragender Coöperatief Energie Neutraal (VCEN) komt Reinier van den Berg naar Vragender.

Wie is deze man die in staat is uitermate boeiend over het weer te praten?  Terwijl de zaal ademloos luistert. Wanneer hij het heeft over klimaatverandering of over zijn jongste activiteit: duurzaamheid.

Hij begon in 1986 na een studie aan de Universiteit van Wageningen bij Meteo Consult. Tot voor kort was hij vooral bekend als weerman van o.a. RTL en Omroep Gelderland. Dat deed hij 32 jaar.

Reinier is uiterst veelzijdig. Hij schreef diverse boeken, presenteerde het wetenschappelijke TV-programma Galileo. Maar ook organiseerde hij uiterst succesvolle tornadojachten (Tornado Alley) in het middenwesten van de Verenigde Staten.  Ook is hij betrokken bij een windmolenpark op zee.

Momenteel is hij bezig met het opstarten van de PyrOil Group.  PyrOil heeft een techniek ontwikkeld om plastic afval om te zetten in duurzame olie. Reinier gaat het plastic opruimen. De bezem erdoor! Kom dat zien!

Maandag 16 april is Reinier van den Berg te gast bij café Overkamp in Vragender. Aanvang 20.30 uur. Iedereen is van harte welkom!
Ander nieuws