Header image

Paaspop Zieuwent 7, 8 en 9 april 2012

ZIEUWENT- Tijdens pasen zijn er genoeg andere dingen te doen naast het standaard paasontbijt en het eieren zoeken. De skyline van Zieuwent heeft dan ook tijdens de paasdagen een indrukwekkende toevoeging gekregen: De megatent voor het Paaspop festival 2012 staat!

De grote diversiteit aan artiesten en muziekstijlen is vast al opgemerkt op onze vernieuwde website. Traditiegetrouw hebben we op de zaterdag en zondag een scala aan pop- en rockmuziek geprogrammeerd, van boogie en rock’n roll tot het hardere, rauwere werk. Dit jaar voegen we er hiphop, rap en zelfs techno aan toe op de zondag. Op de maandag ben je van 1 ding zeker: dat wordt een knalfeest met populaire meezingers en echte feestmuziek!

WIFI op PaasPop? Tuurlijk! Die foto met Dio, samen de megahit van Kraantje Pappie meezingend of uit je dak gaan op de muziek van Black Bottle Riot; dat moet je kunnen delen via de sociale media. Tijdens het gehele festival kan iedereen gratis gebruik maken van de WIFI hotspots. Daarnaast zijn er verschillende faciliteiten om je van alle gemakken te voorzien, zoals de bewaakte garderobe en een grote snackcorner.

Shaking Godspeed, Kraantje Pappie, Backcorner Boogie Band, Black Bottle Riot, Dio, The Jacks, Anneke van Giersbergen, Gentleman of Verona, Automatic Sam, DJ Vato Gonzalez & MC Tjen, Winnaars Slag om Paaspop, Villa Zeno, Sugartoosh, Anita Meyer, Memphis Maniacs, Lawineboys, DJeroen, Radio Testarossa, The Gospel Vinzzent, The Bunny Bonanzas, en de gehele organisatie hebben er ontzettend veel zin in en verwelkomen je op Paaspop 2012 op 7,8 en 9 april!

Er zijn nog tot zaterdagochtend kaarten bij de voorverkoop-adressen te verkrijgen, daarna zijn er nog kaarten te kopen via internet of de dagkassa. Losse kaarten zijn in de voorverkoop: za €12,50,- / zo €15,- / ma €15,- of 3 dagen voor 3 tientjes! De voorverkoopadressen: Spar supermarkt te Zieuwent, Grolsch Gemack te Groenlo, VVV te Lichtenvoorde, Herberg 't Witte Paard te Zieuwent, Totaal Gemak te Ruurlo en alle vestigingen van Primera. Daarnaast kun je uiteraard ook de kaarten online kopen.Ander nieuws