David Krejci Authentic Jersey  Gelre FM
Header image

Menphis Maniacs op Koningsdag in Lichtenvoorde

LICHTENVOORDE - Natuurlijk is onze koning Willem Alexander jarig op 27 april, maar er zijn nog meer redenen voor een goed feestje. Lichtenvoorde viert dit jaar de 16e editie van Koningsdag Lichtenvoorde! Natuurlijk viert Lichtenvoorde dit feest werderon met jong en oud in het centrum van Lichtenvoorde dus kom gezellig langs met je opa, oma, oom, tante, neefjes en nichtjes in het gezelligste dorp van de Achterhoek. Koningsdag Lichtenvoorde is voor ieder wat wils!
 


Tijdens de Koningsdag kunnen jullie onder andere kijken naar de Memphis Maniacs. De band zorgde een aantal jaren geleden op de Zwarte Cross voor een behoorlijk spectakel en dat gaan ze vast in het centrum van Lichten voorde weer doen. Verder zijn er optredens van, Boh Foi Toch, SatisFexy en DJ Newhouse op de markt. Uiteraard speelt er tijdens de koningsnacht in elke kroeg een band. Daar zit gegarandeerd iets tussen waar je helemaal op los kunt gaan. Tijdens Koningsdag is er ook voor de kinderen genoeg te beleven in het centrum van Lichtenvoorde.


Zoals vanouds wordt er gestart met een rommelmarkt in de tuin van Antoniushove. Aansluitend de sportverkiezing met hierin de winnaars van
‘’De beste sportploeg, sportvrijwilliger en sporttalent van Oost Gelre’’.


Koningsnacht vindt plaats op 26 april vanaf 20:00 uur. Koningsdag vindt plaats op 27 april vanaf 10:00 uur. Dit alles is in het centrum van Lichtenvoorde, en natuurlijk is alles helemaal gratis!


Programma is compleet! Ga snel naar: www.koningsdaglichtenvoorde.nlAnder nieuws