Header image

Kuypers Hair&Wellness Lichtenvoorde 3 keer genomineerd

LICHTENVOORDE  - Kuypers Hair & Wellness is opnieuw genomineerd voor de prestigieuze Coiffure Award. Tot op heden waren ze al 29 maal genomineerd de afgelopen jaren, met deze laatste 3 nominaties erbij staat de teller op 32 nominaties.

 

In de wereld van kappers, haarstylisten en performance is eigenaresse Annemarie Kuypers  voor de 9x op rij genomineerd, dit  jaar in de categorie dameskapsels. Kapper William Drenthen van Kuypers Hair & Wellness Hengelo is ook genomineerd in de categorie dameskapsels. Ook genomineerd in de categorie beste dameskapsels is Ilonka Meulenkamp uit het filiaal Almelo. Alle genomineerde foto’s zijn te vinden op www.kuypershaarmode.nl.

 

Op 7 mei weet de hele kappersbranche wie de winnaars zijn, want dan is de gala-uitreiking in Studio 21 te  Hilversum. De Coiffure Award is een wedstrijd op basis van haarmode en fotografie voor kappers in heel Nederland. De visie van een kapper op haarmode van het komende jaar moet uit het werk spreken. Een jury beoordeelt de ingestuurde foto’s op het geheel van coupe, visagie, styling en fotografie. In totaal zijn er dertien Awards in de wacht te slepen. Naast een Nederlandse jury beoordeelt ook een Britse jury de inzendingen.

 

Kuypers Hair & Wellness heeft 7 vestigingen in het oosten van Nederland. De hairstylisten van Kuypers Hair & Wellness vallen regelmatig in de prijzen. In 2013 sleepte eigenaresse Annemarie Kuypers de tweede prijs in de wacht in de categorie dameskapsels. En ook in 2012, 2011 en 2007 namen de hairstylisten de 1e prijs van de Coiffure Awards mee naar huis.      Ander nieuws