Header image

CITY live met Steam! Op zaterdag 4 november in Groenlo

GROENLO - Op zaterdag 4 november is er in City Lido weer een ‘ouderwetse’  avond met live muziek. Tijdens deze speciale CITY LIVE editie geven de vijf “Leading Ladies” van STEAM!  stomend, dampend en vol gas alles om er maar weer een onvergetelijke avond van te maken.

 

 

Met hun vernieuwende stijl imponeren deze rockchicks het publiek vanaf de eerste minuut tot ver nadat de laatste noot gespeeld is. Verwacht een stomende bühneshow met een hoog tempo en een avond vol stampende hits die in een geheel nieuw jasje zijn gestoken. Vijf mega stoere vrouwen, in een show die een beetje eigenwijs is, maar vooral zeer indrukwekkend. STEAM, uniek voor ieder podium!Minimum leeftijd is 16 jaar. De zaal gaat om 22.00 uur open. Entree is € 10,00 (inclusief 1 consumptie en gratis garderobe) Toegang onder voorbehoud. Minimum leeftijd 16 jaar

 

 

DETAILS:

 

Evenement: CITY live met female band STEAM!

Datum: zaterdag 4 november 2017

Open: 22.00 uur

Locatie: City Lido, Kerkstraat 6, 7141 BA, Groenlo

Entree: aan de zaal  €10, - .

 

 

Nieuwe munt  City Lido

Vanaf 21 oktober 2017 wordt bij City Lido een gloednieuwe consumptiemunt gebruikt. Daarmee neemt City Lido afscheid van zijn oude ronde gele en ronde grijze munten die al meer dan 40 jaar in gebruik zijn. In al die jaren verdwenen en versleten er steeds meer munten waardoor City Lido genoodzaakt was nieuwe munten bij te laten maken. Dit bleek  praktisch niet meer haalbaar en mede daarom is gekozen voor een nieuwe munt met het actuele logo en een veiligheidskenmerk.

 

Nagenoeg de hele Achterhoek heeft met deze munten vast en zeker wel eens consumpties gehaald bij City Lido. Dat blijkt ook wel uit het gegeven dat het Facebook bericht dat City Lido onlangs plaatste bijna 100.000! keer bekeken is en bijna 250 keer gedeeld.  De oude munten blijven geldig tm 31 december 2017.

 

Komende 2 maanden staan zijn er vele activiteiten voor diverse doelgroepen en leeftijden gepland om een ieder gelegenheid te geven de oude munten te gebruiken, zoals  CityLive met de meidenband  Steam, het Prinsenbal, Excityng clubnights, Teenage party,  We are 80s 90s and more en een AC/DC :: Guns ‘n Roses Tribute Party en natuurlijk de beide traditionele Xmas partys.  Meer info vind je op de Facebookpagina van City Lido https://www.facebook.com/CityLido/  of op de website www.citylido.nlAnder nieuws