Header image

Huldiging conciërge van het jaar in Doetinchem

DOETINCHEM - Op dinsdag 7 maart a.s. wordt de conciërge van het jaar gehuldigd door D66 prominent Jan Paternotte. D66 organiseert deze verkiezing al een aantal jaren door het hele land, omdat juist conciërges voor leerlingen belangrijk werk doen. Elke school verdient een goede conciërge! Dit jaar heeft ook D66 Doetinchem een verkiezing georganiseerd.

 

Om 12.30 uur wordt ergens op een school in Doetinchem de Conciërge van het jaar verrast. Dat wordt een bijzondere gebeurtenis. D66 komt met een speciale bus naar Doetinchem. Kandidaat-kamerleden Jan Paternotte, Rob Jetten, Maarten Groothuizen, Rens Raemakers, Kristie Lamers en Jaimi van Essen zullen aanwezig zijn om de eerste Doetinchemse conciërge van het jaar te huldigen.

 

Leerlingen konden hun geliefde conciërge voordragen. "Het blijkt dat er in Doetinchem kanjers van conciërges zijn." zegt bestuurslid Eugenie Ketting van D66 Doetinchem. "Leerlingen waarderen hun conciërge omdat ze gastvrij zijn en behulpzaam. Ze zorgen ook voor veiligheid in de school."

Eén van de reacties van een leerling over de door haar voorgedragen conciërge: "Onze conciërge zorgt er altijd voor dat alles goed gaat op schooldagen, dat iedereen het leuk heeft op school. Ook helpt hij je altijd als er iets is en hij kan met iedereen opschieten."

 

De bus van D66 zal om 12.15 uur op het Simonsplein zijn, rond 12.40 uur wordt koers gezet in de richting van de school voor de huldiging van de conciërge. Op dit moment is het nog een verrassing welke school dat is. Meer informatie: https://doetinchem.d66.nl/concierge.Ander nieuws