Header image

Familietheater met Nerflanders in Het Nieuwe Dijkhuis

DOETINCHEM - ‘Niemand is zoals jij’ is het hartverwarmde verhaal rond een bijzonder volkje: de Nerflanders. Het verhaal wordt op zondag 5 november twee keer tot leven gebracht tijdens een familievoorstelling in Het Nieuwe Dijkhuis aan de Burg. Van Nispenstraat in Doetinchem.

 

De voorstelling draait om de Nerflanders, die elke dag hetzelfde deden: ze gaven elkaar stickers. De Nerflanders die er mooi uitzagen, met glad hout en glanzende verf, kregen altijd gouden sterren. Ook zij die iets heel goed konden, kregen sterren. Maar de Nerflanders die weinig bijzonders konden, of van wie het hout beschadigd was, kregen grijze stippen.  

 

Het verhaal wordt gespeeld door de acteurs en meestervertellers Jolanda Kromhout, Eveline en Giovanni Masetti. De voorstelling ‘Niemand zoals jij’ is gebaseerd op de bestseller van Max Lucado. Het boek is vertaald naar een interactieve familievoorstelling. In dit verhaal laat Eli, de houtsnijder, de bezoekers begrijpen dat we allemaal onze talenten hebben en ook allemaal dingen hebben waar wij minder goed in zijn. Wij zijn goed zoals wij zijn!

 

De familievoorstelling duurt iets meer dan een uur en is geschikt voor kinderen van 5 tot 95 jaar. Er zijn twee voorstellingen: om 15 uur en om 18.30 uur. Tickets kosten voor kinderen 6 euro. Volwassenen betalen in de voorverkoop 10 euro en aan de zaal 12 euro. Er is geen pauze.

Meer informatie of voorverkoop: www.hetnieuwedijkhuis.nlAnder nieuws