Header image

Wordt Winterswijk de beste middelgrote markt van Nederland

WINTERSWIJK - De zaterdagmarkt van Winterswijk maakt kans op de titel Beste Middelgrote Markt van Nederland 2017. De verkiezing ‘Beste Markt van Nederland 2017' wordt georganiseerd door de branchevereniging van markten, de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH).  Op dinsdag 14 maart om 12.30 uur worden de winnaars bekend gemaakt. Een deskundige jury stelt een rapport op voor alle genomineerden en met de aanbevelingen kunnen zij aan de slag om hun markt verder te verbeteren. Zo hebben alle inwoners van Winterswijk en de omliggende gemeenten voordeel van deze nominatie.
 
Geert Krosenbrink van de Winterwijkse markt is heel erg blij met de nominatie: "Sfeervol, levendig, een veelzijdig aanbod van producten en gesitueerd te midden van uitnodigende terrassen en vele winkels, dankzij al deze ingrediënten mag de zaterdagmarkt van Winterswijk zich de gezelligste en daarmee de beste markt van Nederland noemen. Het is elke zaterdag weer genieten op de Winterswijkse warenmark! En dat zorgt ervoor dat de Winterswijkse markt duizenden bezoekers vanuit de gehele regio, zowel van Nederlandse als van Duitse kant, naar trekt. Daarom zijn we ook als gemeente bijzonder trots op onze markt en marktkooplieden!"
 
Andere genomineerden:

  • Categorie grote markten (markten met meer dan 50 ondernemers): de Haagse Markt, de zaterdagmarkt van Dordrecht en Enschede (zaterdag)
  • Categorie middelgrote markten (30-50 ondernemers): Haarlem (zaterdag, verleden jaar runner up), Roermond (zaterdag), Maastricht (woensdag, verleden jaar runner up) en Winterswijk (zaterdag).
  • Categorie kleine markten (tot 30 ondernemers): Heerlen (zaterdag), de vrijdagmarkt van Hoensbroek en de donderdagmarkt in Amersfoort.


Ander nieuws