Header image

Vrijwilligers gezocht bij Steengroeve Theater Winterswijk

WINTERSWIJK - Het Steengroeve Theater valt of staat met vrijwilligers. "Wij zijn er dan ook super trots op dat zoveel mensen zich elk jaar betrokken voelen bij ons theater en zich voor meer dan honderd procent inzetten om er een succes van te maken. Het maakt niet uit wat u doet, voor- of achter de schermen, want iedereen telt mee. Van manusje van alles, tot figurant of het meezingen in het projectkoor. Elke functie is even belangrijk en noodzakelijk om een verpletterende indruk te maken op al onze bezoekers van het grootste en mooiste open lucht theater van Nederland", aldus Dirk Willink, Voorzitter St. Steengroeve Theater Winterswijk.

Dit jaar presenteert het Steengroeve Theater de voorstelling "Cinema - hooray for Hollywood" op woensdag 9, vrijdag 11 en zaterdag 12 augustus. Bij voldoende belangstelling wordt de voorstelling ook op 8 augustus gespeeld. Zowel in het voortraject, de opbouwfase, als tijdens de voorstellingsavonden en de afbouwfase zijn er helpende handen nodig. Daarom doet de stichting een beroep op iedereen die wil helpen. Iedereen die help is ook welkom op het feest in de herfst wanneer met alle betrokkenen de dvd van de voorstelling bekeken wordt.
De opbouwfase start op maandag 31 juli om 9.00 uur. Om van een lege Steengroeve een Theater te maken moet er erg veel gebeuren. Van sjouwen tot opbouwen en iedereen die wil helpen is welkom. Er is zowel zwaar maar ook licht werk te doen. Tijdens de voorstellingsavonden zijn de taken zeer divers, denk aan: parkeerwachters, verkeersregelaars, reinigingstroepen, gastheren of gastvrouwen op de tribunes en hulp bij de afdaling. Op deze avonden moet men meestal om 18.30 uur aanwezig zijn. Tijdens de afbouw die start op 13 augustus om 9 uur is het zaak dat alles in een korte periode weer uit de Steengroeve wordt gehaald, dus ook dan is hulp welkom. Wie mee wil helpen of informatie wil kan contact opnemen via mail: sstw@emyris.com.

 

 Ander nieuws