Header image

Open tuindagen in Winterswijk-Meddo

WINTERSWIJK/MEDDO - Op zaterdag en zondag 18 & 19 maart 2017 organiseert Hoveniers & Groencentrum Wenninkhof, Ten Dolle Tuinmachines en BPG Overkamp Bouwmaterialen weer haar jaarlijkse Open Tuindagen. Deze zullen gehouden worden aan de Hoeninkstegge 5 in Winterswijk Meddo.

Een zachte maar toch natte winter laten we achter ons maar wij kijken graag uit naar het voorjaar! Ook dit jaar organiseren wij de Open Tuindagen en net als vorig jaar maken we er ook nu weer twee complete dagen van, met dit jaar een ruime diversiteit van deelnemers c.q. hobbyisten.

Ten Dolle Tuinmachines presenteert naast diverse tuinmachines nu ook Ego Accu machines die zeer krachtig en comfortabel in het gebruik zijn. BPG Overkamp laat u de nieuwste bestratingssoorten zien. U kunt oude fruitrassen laten enten, handgemaakte bezems, warmtezakken, kunstwerken van hout, tuinmeubelen, wol vilten, jam soorten, sieraden, bloem fotokaarten, Stoelenmatter, olieverfschilderijen, bonsai vereniging, etc. bekijken wat ambachtelijk gemaakt is door diverse hobbyisten.

Ook aan de versterking voor de inwendige mens is gedacht bijvoorbeeld met versgebakken appeltaart van Sint Jan. Voor informatie over kant en klaar hagen, vijverfolie, besproeiingssystemen, beplanting, bent u van harte welkom!

Nieuw dit jaar in het Groencentrum is De Pottingbar en onze vijver en waterplantenhoek een geheel compleet concept dat alles met waterbeleving te maken heeft. Daarnaast bieden wij u een biologische bestrijding van ziekten en plagen aan van DCM Naturapy.

Zoals vanouds houden wij deze dagen ook een grondtestdag en vijvertestdag. Neem een (jam)potje grond of vijverwater mee en wij testen het op deze dagen geheel gratis! De openingstijden zijn zaterdag 10.00 tot 16.00 uur en op zondag 11.00 tot 16.00 uur. De entree is gratis en er zijn voldoende parkeermogelijkheden. Voor meer informatie over deze dagen of over de deelnemers ga naar www.wenninkhof.nl
Ander nieuws