Header image

Open golfdag bij Golf & Country Club Winterswijk

WINTERSWIJK - Ieder voorjaar organiseert de Golf & Country Club Winterswijk een open golfdag. Anders dan andere jaren worden dit jaar zowel de onervaren als de ervaren golfers uitgedaagd. De open golfdag zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 8 april: Wie neemt u mee?

Programma
Voor beide groepen zijn er aparte programma’s samengesteld. Mensen die nog geen kennis gemaakt hebben met golf óf weinig ervaring hebben, kunnen op 2 momenten in de middag (start om 13:00 en 14:30 uur) deelnemen aan een gratis les met naderhand indien gewenst een gezelligheidstoernooi.

De les voor golfers met handicap 54 of beter start om 10:00 uur. Om 13:00 uur start de eerste flight van de Open Dag Cup.

Vooraf aanmelden is gewenst.

Overig aanbod en aanbieding
Naast deze lessen en spelen op de golfbaan worden er de gehele dag demonstraties gegeven, zijn er kinderactiviteiten (waaronder een springkussen), kunt u deelnemen aan rondleidingen en wordt er uitleg gegeven over het golfspel en de golfclub. Ook krijgt u bij aanmelding tijdens de open golfdag een gratis consumptie en ontvangen nieuwe leden 2 maanden gratis lidmaatschap.

Ledenvoordeel

Om ook de eigen leden te enthousiasmeren ontvangen zij bij het introduceren van één of meerdere gasten een ballentegoed van € 5,-. Tevens maken zij kans op een halfjaar gratis lidmaatschap als zij een nieuw volledig lid aanbrengen!

Meer informatie en aanmelden voor de activiteiten kan via www.golfclubwinterswijk.nl.

Wie neemt u mee?Ander nieuws