Header image

Musical ‘Dromen’ in de Lindese Molen (Vorden)

VORDEN - Zondagmiddag (26 maart) presenteert “Theater Onder de Molen” het muziektheater Tabula-Rasa uit Apeldoorn met de musical “Dromen”. Dit muzikaal theaterverhaal met een uitgebreide cast van jong en oud begint als een dag als alle andere, maar niets is minder waar... door een onverwachte gebeurtenis worden verschillende mensen door militairen bij elkaar onderbracht.
 

De nacht valt, het is buiten nog steeds onrustig en niemand mag nog naar buiten. Er zijn geen voorzieningen om de nacht door te brengen. Slapen doet iedereen op de harde vloer onder de weinige dekens die worden uitgedeeld. Deze spannende, onzeker nacht… brengt ieders verhaal, verleden en droom tot leven.’ Wie durft er ook te dromen???
 

Dit optreden is in het theater aan de Lindeseweg 29 in Vorden (buurtschap Linde) en begint vrijdagavond om 20:00 uur. De toegangsprijs is € 10,00 (excl. consumpties). Kaarten kunnen aan de zaal worden gekocht.

 

Dit bijzondere theater heeft een beperkte capaciteit. Vooraf reserveren wordt aanbevolen en is mogelijk via de website www.theateronderdemolen.nl. Op deze website vindt u tevens het volledige voorjaarsprogramma van het theater.

Foto: de Cast van de MusicalAnder nieuws