Header image

Lastige opgave Bousema/Lochem in Sluiskil

LOCHEM - Voor de driebandenspelers van het Lochemse Bousema/Lochem staat er voor komende zondag opnieuw een uitwedstrijd op het programma. Na de nederlaag afgelopen zondag in Den Haag wacht in Sluiskil het sterke Dallinga.com.

 

“De ploeg uit Sluiskil behoort al jaren tot één van de beste ploegen in Nederland en dat zal ook dit seizoen niet anders zijn. Spelers als Caudron en De Bruijn behoren tot de besten in de Nederlandse competitie”, aldus captain Ronny Hazewinkel.

 

Hij kan komende zondag niet over zijn Duitse spelers beschikken en dat betekent dat hij heeft moeten schuiven in niet alleen de opstelling maar ook in de samenstelling. Murat Naci Coklu speelt ook nu op één, Wesley de Jaeger neemt plek twee voor zijn rekening, Frans van Schaik speelt op drie en Stefan Spilleman maakt zijn debuut dit seizoen en doet dat op plek vier.

 

Het is nog niet helemaal duidelijk wie naast de twee reeds genoemde spelers  in Sluiskil aan de tafel verschijnen. Captain Patrick Vasseur speelt vermoedelijk zelf, maar heeft ook de keuze uit Steven van Acker en Barry Dallinga. De ballen in Sluiskil maken rond 13:00 uur de eerste omwentelingen.

 

Later die dag speelt Bousema nog een bekerwedstrijd in Kwadendamme tegen derde divisionist Zandee Kloetinge. Van Schaik speelt dan niet en zijn plaats wordt ingenomen op plek vier door captain Ronny Hazewinkel.Ander nieuws