Header image

Kinderboerderij Freriks organiseert paasfeest in Winterswijk

WINTERSWIJK - Maandag 17 april 2e Paasdag, organiseert Stichting Kinderboerderij Freriks in samenwerking met de dagbesteding een paasfeest. Er zijn Jonge konijnen geitjes en kuikentjes, er is een knutselkraam, schminken, knuffelhoekje en voor de ouders een Koffie, Thee en een koekhoek. Dit jaar zal er een SPRINGKUSSEN zijn en een ijscokar! De kinderboerderij zal op de gewone tijden geopend zijn (9-17) en van 13 – 17uur is het paasfeest iedereen is van harte welkom, en er is voor ieder wat te doen.

De paashaas is dit jaar op de kinderboerderij! Samen met jullie gaat hij opzoek naar de paaseieren Die verstopt liggen, Vind jij het “Speciale ei”??? We gaan eieren zoeken om 14.00 uur 15.00 uur en om 16.00.

Wil je lekker knuffelen met de dieren of komen knutselen? Dan zien we jou 17 april op kinderboerderij Freriks- Frerikshof 15 in Winterswijk. Basisschool De Esch is ook weer van de partij, zij verzorgen ook een originele knutselactiviteit. Daarnaast is er een informatiehoek over jonge dieren en dagbesteding.

Entree € 1,-Ander nieuws