Header image

De maand van Hacron Groen en Hacron Schoon in Winterswijk

WINTERSWIJK - Vanaf nu staat op het Loopbaanplein in Winterswijk één van de organisaties uit de regio met medewerkers uit de Participatiewet een maand lang in de schijnwerpers. Zo kunnen werkzoekenden kennismaken met het bedrijf. En kan iedereen zien welke mogelijkheden het bedrijf heeft. In april is dit Hacron Groen en Hacron Schoon uit Lievelde.
 

Het Werkgeversservice Punt (WSP) Achterhoek heeft deze maand samen met Hacron de aftrap gedaan bij een succesvolle banenmarkt. De banenmarkt was drukbezocht. Verschillende bezoekers hebben hun interesse in werken bij Hacron kenbaar gemaakt. Inmiddels zijn al ruim 15 van hen begonnen met werken bij Hacron in het groen of in de schoonmaak!
 

De ingerichte stand van HacronHacron werkt op verschillende locaties en voor verschillende opdrachtgevers. Bijvoorbeeld gemeenten, woningcorporaties, (zorg)instellingen, scholen, bedrijven, sportverenigingen en particulieren. Hacron Groen verzorgt de aanleg en het onderhoud van groenprojecten. Hacron Schoon verzorgt naast schoonmaak ook glasbewassing, vloeronderhoud en gevelreiniging.

 

 

 

 

Bij Hacron zijn veel mogelijkheden, zoals:

  • werken binnen en buiten, in de ochtenduren, overdag of in de avonduren
  • werken in een team of zelfstandig
  • werken met professionele machines en materialen

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hacron:

Logo Werkgevers Servicepunt AchterhoekAnder nieuws