Header image

Achterhoek Connect 20 april in DRU Cultuurfabriek Ulft

ACHTERHOEK - Achterhoek Connect, een positieve bijeenkomst waarbij het benutten van de digitale kansen in de Achterhoek centraal staat, vindt plaats op 20 april in DRU Cultuurfabriek te Ulft.

Een initiatief vanuit tipAchterhoek en heeft een duidelijke visie namelijk de bewustwording activeren van het gezamenlijke belang voor bedrijfsleven, overheid en politiek om de digitale kansen op te pakken en hierdoor (nieuwe) business te genereren.

Of wel geld verdienen met online-business door Achterhoekse bedrijven en organisaties. Op AchterhoekConnect wordt door onderzoeksbureau WPG Research uit Doetinchem de uitkomst gepresenteerd van het onderzoek naar gebruik van social media bij consumenten en bedrijven in de Achterhoek.

Als keynote sprekers zijn er de international marketingspecialist Egbert Jan van Bel en Nederlands grootste online-marketeer Patrick Petersen.

De vertaalslag naar de praktijk wordt gemaakt door de succesvolle Achterhoekse praktijkvoorbeelden van Gerben Obbink (Obbink, elektronica), Sander Berendsen (SP Supply Europe, webshop) en Albert Kuster (Kremer Telematica).

De ConnectStreet biedt de bezoeker wegwijs voor online-business in de Achterhoek met bedrijven die over de juiste kennis en tools beschikken om geld te verdienen met internet. Allen met een andere invalshoek. Gelijktijdig met de ConnectStreet is de netwerkborrel.

Als klap op de vuurpijl wordt op 20 april in samenwerking met Beeckestijn Business School door de directeur en Achterhoeker Hans Molenaar, de Achterhoek (E-)Business School gepresenteerd. Meer info / aanmelden via: www.achterhoekconnect.comAnder nieuws