Header image

VVV Dinxperlo organiseert herfstwandeltocht in de Heurne

DINXPERLO - Op zondag 29 oktober organiseert de VVV Dinxperlo een herfstwandeltocht. Het startpunt van de wandeltocht is bij Café Bruggink aan de Caspersstraat 2 in De Heurne.

De route loopt over mooie weggetjes, paden en slootwallen in de omgeving van De Heurne.De wandelaars komen over enkele privé terreinen, die alleen voor deze tocht toegankelijk zijn. De VVV Dinxperlo is blij dat de eigenaren hiervoor toestemming hebben verleend. Ook zitten er enkele onbekende stukjes in, die nog niet eerder in de route hebben gezeten.

De deelnemers kunnen genieten van vergezichten en de houtwallen in mooie herfsttinten.Mits goed aangelijnd mogen honden mee. Onderweg is er een pauzeplek, hier kunt u drinken kopen en is er mogelijkheid voor toiletbezoek. Bij terugkomst staat een uitgebreide stevige wintersoep klaar.

De wandelaars kunnen kiezen uit 3 afstanden: 8.5, 13 en 17.5 kilometer. De kosten zijn € 6,– inclusief soep. Er kan gestart worden tussen 9.30 tot 12.30 uur bij bovengenoemde locatie. Voor informatie: VVV Dinxperlo Tel. 0315-642050Ander nieuws