Header image

Naschoolse kinderactiviteiten Aalten

AALTEN - Voor alle kinderen uit Aalten van 5 t/m 12 jaar worden door Figulus Welzijn in samenwerking met IKC Uniek en kinderopvang Humanitas  naschoolse kinderactiviteiten georganiseerd. Deze activiteiten zijn voor alle kinderen uit Aalten.

 

Net als in 2016 worden er weer leuke en interessante kinderactiviteiten georganiseerd. Vorig jaar waren de activiteiten van 16.00 tot 17.00 uur. Nu elke basisschool uit Aalten het continu rooster heeft, kunnen de activiteiten vanaf 15.00 beginnen, ongeacht welke dag in de week. De exacte aanvangstijd staat op de flyer, want per activiteit kan dit verschillen,

 

Er wordt gestart vanaf het 1e blok van het nieuwe jaar de naschoolse activiteiten meteen bezoek bij radiostation AFM. Het bezoek is op dinsdag 24 januari van 15.00 tot 16.00 uur. De volgende activiteit is op woensdag 25 januari, dan kunnen de kinderen een verjaardagskalender maken bij De Ahof van 15.00 tot 16.30 uur.
Maandag 30 januari organiseert IKC Uniek freestyle running bij de Aladnahal van 15.00 tot 16.00 uur. Op vrijdag 3 februari kun je je aanmelden om een bezoek te brengen bij de brandweer in Aalten. Deze activiteit duurt van 15.00 tot 16.00 uur. Dinsdag 7 februari organiseert basketbal vereniging Give and Go een  basketbal les van 15.00 tot 16.00 uur. En als laatste activiteit van dit blok kun je je opgeven om een spaarpot te knutselen bij De Ahof.
 

De tijden en locaties staan aangeven op de flyer die door de basisscholen zijn verstuurd of de website van Figulus Welzijn. Elk kind uit Aalten tussen 5 en 12 jaar is welkom.

 

Meer informatie en opgave voor de activiteiten en waar de strippenkaart gekocht kan worden kun je lezen op de website van www.figulus-welzijn.nl, www.ikcuniek.nl of www.kinderopvanghumanitas.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Michiel Stronks. M.stronks@figulus-welzijn.nl. Elk kind is welkom.Ander nieuws