Header image

A Tribute to Van Morrison Aalten

AALTEN- Er zijn veel tributebands in Nederland, maar een band die het op zich heeft genomen een ode te brengen aan de, inmiddels in de adelstand verheven, Sir Van Morrison is een zeldzaamheid.

LSAmusic is er dan ook bijzonder trots op een Van Morrison Tributeband te presenteren die bestaat uit louter professionele musici. Een band die bovendien grote indruk maakte op de Zwarte Cross 2016.

Van “The Man” Morrison heeft, naast zijn albums met Them, inmiddels zo’n 50 soloalbums uitgebracht. Veel albums die nu tot de absolute hoogtepunten in de geschiedenis van de popmuziek worden gerekend. Onvergetelijke titels als Moondance,

Tupelo Honey, Into the Mystic, Irish Heartbeat, etc. En natuurlijk het nog steeds imponerende Astral Weeks. Van Morrison, geboren in 1945 in Belfast, geeft nog steeds uitverkochte concerten. Ook in ons land is de kleine Ier met de “gouden strot” nog steeds enorm geliefd. LSAmusic is er dan ook van overtuigd dat veel muziekliefhebbers op zondag 9 april een fantastische middag zullen hebben.

Alle hits en obscuurder werk van Van Morrison komen dan voorbij. Denk aan “Brown eyed girl”, “Have I told you lately that I love you”, “Moondance”, “Tupelo honey” en “Into the mystic” maar ook het betere werk van zijn oude band Them, zoals “Gloria”, “Here comes the night” en “Baby please don’t go”.

The Van Morrison Tributeband ontstond als éénmalige sessie die zó goed beviel dat de band meer optredens ging doen en inmiddels een geoliede machine genoemd mag worden.

De band bestaat voor het grootste gedeelte uit de musici van de theatershow “Woodstock, The Story”

Bezetting:

Martin van der Starre , zang;

David Aferiat, gitaar;

Thomas Meeuwis, bas/zang;

Matthijs van Noort, toetsen;

Tim Beudel, drums/zang;

Pieter van Houte, saxofoons.

De entree voor LSA donateurs en sponsoren is uiteraard gratis. Voor de overige muziekliefhebbers start er ……een voorverkoop. Er zijn e-tickets te  bestellen via de website www.lsamusic-aalten.nl

  • Datum: Zondagmiddag 9 april
  • Locatie: Oerkroeg Schiller
  • Aanvang: 15.00 uur
  • Kosten: 10 euro p.p.

Toegang uitsluitend met een geldig e-ticket – geen losse kaartverkoop

 

Verwacht: Zondagmiddag 8 oktober: Satchmo ! – Een ode aan Louis Armstrong

 Ander nieuws